‘Vanuit eigen ervaring expert in combinatie werk en mantelzorg’

Al ruim dertien jaar ondersteun ik op interim basis verschillende projecten en doe ik kortlopende opdrachten bij diverse bedrijven en organisaties.

Veel mensen kennen mij ook als operationeel manager van de Midden-Groningse Uitdaging, een netwerkorganisatie voor maatschappelijk betrokken ondernemen.

Privé ben ik al jaren mantelzorger. Daar was ik mij in het begin helemaal niet zo van bewust. Pas toen ik in mijn werk in aanraking kwam met mantelzorg en de impact daarvan bij anderen zag, werd ik mij bewust van mijn eigen situatie.

Vanuit mijn eigen ervaringen kreeg ik steeds meer interesse voor de mogelijkheden om mantelzorgers te ondersteunen. Vooral het combineren van mantelzorgtaken met werk is mij sterk gaan bezighouden. Zo ben ik gestart met het geven van voorlichting over Werk en Mantelzorg.

Tegenwoordig ben ik gecertificeerd familie-ervaringsdeskundige (FED) en onafhankelijke mantelzorgadviseur. Onder de naam MeHa bied ik bedrijven en andere organisaties deskundige ondersteuning en help ik bij het voorkomen van uitval.

Graag tot ziens,

Irma van der Meij-de Haan

BEL MEHA 06-23544407
STUUR EEN BERICHT